Карта Варшавяка: Кінець історії? [подкаст]

8 miesięcy temu

Польща тоне у святковій багнюці. Традиційні й не зовсім традиційні польські сім’ї сідають до спільного столу, нарізаних салатів та нерозв’язаних спорів і чвар. Ми салатів не нарізали, сварок не починали, але трохи підсумків 2023 року принести не забули. Політика, суспільство, театр, клімат, незакінчені інвестиції, нездобуті права та (не)втрачені можливості.

У підсумковому епізоді Карти Варшав’яка говоримо про рік, що минає та про плани й надії на рік прийдешній. Згадуємо й пригадуємо, рефлексуємо й меланхолізуємо, а навіть трохи прощаємося. Чудово не було, о ні, але може буде ліпше? Побачимо.

One more thing, гайда на “Fucking Truffaut” у режисерії Рози Саркісян (Bliadski Circus Queelektyw) у, ой лишенько, варшавському Театрі Драматичному.

Запевнюємо, що при створенні Fucking Truffaut жодна золота вагіна не постраждала.

Факінг розклад: 27, 28, 29 та 30 грудня о 19:00, сцена Przodownik. вул. Olesińska 21/lok.211

Підтримай наших квірів, купуй білет ТУТ

Карта Варшавяка

— це подкаст-путівник про життя українок та українців у Польщі та Варшаві. Про тих і для тих, котрі приїхали сюди нещодавно і намагаються зорієнтуватися в нових реаліях буття. Але також для тих, хто тут вже давно і хоче бути в курсі подій.

У Карті Варшавяка ми розмовляємо про наш досвід життя в столиці та суб’єктивно рекомендуємо актуальні культурні заходи та місця, які варто відвідати. Ведуть подкаст Павло Луговий і Вєра Попова.

Підписуйтесь на наш

!

**

Матеріал створено завдяки підтримці Фонду ім. Рози Люксембург.

Idź do oryginalnego materiału